Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor, Eyüp maçına 3 puan için çıkacak

Bandırmaspor, Eyüp maçına 3 puan için çıkacak

Bandırmaspor’da Eyüpspor deplasmanının hazırlıkları sürüyor.

Bandırmaspor’da Eyüpspor deplasmanının hazırlıkları sürüyor.
17 Eylül 2022 Cumartesi günü, İstanbul Eyüp Stadı’nda oynanacak karşılaşma için düşüncelerini açıklayan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, “Eyüpspor maçı diğer maçlardan farklı değil. Tabii ki hedeflerimiz var. Her maçımıza iyi futbol oynamak ve başarılı sonuçlar almak için çıkıyoruz. Eyüpspor maçından da başarılı bir sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.
Bandırmaspor’un Yunanlı kalecisi Gelios, bordo-beyazlı kulüple yollarının menajerinin bir arkadaşı aracılığıyla kesiştiğini belirterek, “Türk-Yunan dostluğuna katkıda bulunduğuma inanıyorum. Bandırma’da ailemle birlikte çok mutluyum. Antrenman saatlerinin dışında şehri geziyor ve tanımaya çalışıyorum. Eyüpspor da güçlü bir takım. İstanbul’dan en iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum” dedi.
Eyüpspor maçında sahadan en iyi sonuçla ayrılmaya çalışacaklarını belirten Gelios, “Ancak sezon sonunda başarıya ulaşmak için tüm maçlara ayrı ayrı odaklanmak ve istikrarlı sonuçlar almak gerekiyor” diye konuştu.
Bandırmaspor’un savunma oyuncusu Fatih Kurucuk da Eyüpspor maçından 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarına işaret ederek, “Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Bu çok önemli bir avantaj” dedi.
Kurucuk, Bandırma’yı çok sevdiğini sözlerine ekledi.
Bordo-beyazlı takımın orta alan oyuncularından Caner Hüseyin Bağ da, güçlü bir takım olduklarını belirterek, “Her karşılaşmaya çok iyi bir şekilde, disiplin içinde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bu hafta, geçen yıl kadrosunda bulunduğum Eyüpspor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. Karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü de şunları söyledi:
“Bu yıl kadromuza 16 yeni transfer yaptık. Yeni transferlerle eski futbolcularımız çok kısa süre içinde kaynaştı. Lige maç maç bakıyoruz. Bu hafta Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Maçtan 3 puanla dönmek ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu arada Onur Göçmez gibi hedefleri olan bir başkana sahip olmak da bizim için büyük avantaj.”
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor maçına çıkacak
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı