Tarih: 09.09.2012 00:00

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Kılkışlı: Yaşar Bekdemirin düşüncelerine saygılıyım ama bu açıklamasının ardından istifa etmeliydi

Facebook Twitter Linked-in

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, yönetim kurulu üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir`in, Bandırma Manşet`te yer alan açıklamasına yanıt verdi.
Bekdemir`i, her zaman ağabeyi olarak görüp, yaşamının sonuna dek aynı şekilde görmeyi sürdüreceğine dikkati çeken Kılkışlı, şunları söyledi:
"Yaşar Bekdemir`in düşüncelerine saygılıyım. Ancak bu açıklamaları, onun kişisel düşünceleridir. Kaldı ki, yönetim kurulu toplantılarında bu düşüncelerini hiçbir zaman dile getirmemiştir. Bekdemir`in bu açıklamasının, eksik olduğunu düşünüyorum. Çünkü, yaptığı bu açıklamayı, bence istifa ederek tamamlamalıydı."
Pazar günü Bandırma`da, Fethiyespor`u puansız göndererek, lige iyi bir başlangıç yapmayı düşündüklerini vurgulayan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, bordo-beyazlı futbolcular için bu sezon uygulanacak prim sistemini henüz belirlemediklerini, önümüzdeki günlerde 2012-2013 sezonunda iç saha ve deplasmanda uygulayacakları prim sistemini kararlaştıracaklarını sözlerine ekledi.
Bilindiği gibi Yaşar Bekdemir, Bandırma Manşet`te yer alan açıklamasında, Bandırmaspor`un bu sezon yanlış bir transfer politikası izlediğini öne sürerken, "Asıllarını bırakıp, suretlerini alıyoruz. Bilgisiz ve rütbesiz menajerlere teslim olduk" demişti.
Önder Balıkçı



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —