Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor, Pendikspor maçına odaklandı

Bandırmaspor, Pendikspor maçına odaklandı

Başkan Göçmez: “Pendikspor maçı, ligdeki dengeleri tamamen değiştirecek maçlardan biri”

Pazar günü Pendikspor'u evinde konuk edecek olan Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Beyçimento Bandırmaspor, perşembe günü Örnek Sanayi’de bulunan tesislerinde maç hazırlıklarına devam etti. Antrenmanı Başkan Onur Göçmez ‘de izledi. Antrenman sonunda Bandırmaspor taraftarları takıma baklava ikram ederek başarılar diledi.
Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pendikspor ile oynanacak karşılaşmanın önemine vurgu yaparak Bandırmalıları maç günü takımlarına destek olmaya davet etti. Göçmez, “Bir girişim ve gelişim içerisindeyiz. Yeni hocamızla beraber mücadelesi yüksek ve koşu sürelerini artırdığımız bir dönemdeyiz. Bu şekilde gidersek inşallah hedeflediğimiz noktaya hep birlikte gideceğiz. Ama rakiplerimize de saygımız sonsuz çok önemli bir rakiple karşılaşacağız. Bizim şöyle bir özelliğimiz var. Bireysel yetenek anlamında çok güçlüyüz. Pendik maçı da sonuna kadar mücadele edeceğimiz zor bir maç olacak. Ve ligdeki dengeleri tamamen değiştirecek maçlardan biri. Burada ben Bandırmaspor taraftarına çok iş düştüğüne inanıyorum. Sanki bir şampiyonluk maçı gibi stadı doldurmak gerekiyor. Hakem hatalarının konuşulmayacağı, kimsenin hakkının geçmeyeceği, fair play çerçevesinde güzel bir maç olsun” dedi.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da şunları söyledi: Üç haftada aldığımız yedi puan ve yukarıyla puan farkımızın 4 olduğu bir maç oynayacağız Pendik takımıyla. İyi gidiyoruz hem koşu tempoları, hem oyun disiplini anlamında iyi işler yapan bir takım ortaya çıktı. En azından 90 dakika maçı bırakmayan bir takım. Tabi eksiklerimiz var mı var. Sonuçta hoca değişiyor ama özellikle futbolcuların ortaya koyduğu dinleme ve inanç açısından çok memnunum. Bu Pazar Bandırma olarak bir finale çıkacağız. Benim için final derken yendiğimiz zaman bir puana indiriyoruz. Herkes açısından çok önemli. Bu nedenle herkesin desteğine ihtiyacımız var. Taraftar grubu arkamızda olduğu zaman daha güzel işler yapıyoruz. Bir eksiğimiz yok tam kadro hazırlanıyoruz. Hedef üst sıralar. Bu maçı da iyi geçip Gençlerbirliği maçıyla ilk yarıyı iyi bitirmek istiyoruz. Dediğim gibi desteğe ihtiyacımız var. Herkesi pazar günkü maçımıza bekliyoruz.”
Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı