Bandırmaspor´da hedef 3 puan
Bandırmaspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Orduspor maçını ?çift? kale ile sürdürdü.
Spor Haber
Yayın: 12 Şubat 2016 - Cuma 18:00
Güncelleme: 12 Şubat 2016 18:00
Bandırmaspor´da hedef 3 puan

Bandırmaspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Orduspor maçını ?çift? kale ile sürdürdü. Yardımcıları Sinan Korkmaz, Musa Öztürk ve kaleci antrenörü İsmail Hakan Gökkaya ile salı günü göreve getirilen Teknik Sorumlu İsmail Ertekin, ?Takıma yeni bir kan getirmek için buradayız. Her şeyi kısa sürede değiştirmek kolay değil ama futbolcularımla birlikte en kısa sürede Bandırmaspor adına yararlı işler çıkarmaya çalışacağız? dedi.
Pazar günü Orduspor maçın mutlaka kazanmaları gerektiğine işaret eden Ertekin, ?Bundan sonraki her maç bizim için önemli? diye konuştu.
Orduspor önünde, sarı kart cezalısı Hacı Mustafa ile sakatlıkları süren Ali Serin ve Hakkı İsmet, bordo-beyazlı takımın formasını giyemeyecek.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor hedef puan
  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
1

Kaymakam Hasan Göç, çocuklarla birlikte çevre temizliği yaptı

2

Denizcilik Fakültesi’nde bröve töreni

3

Kasım Ayı Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı

4

Bir Vizyonun Öncüsü: Çetin Günay ve Kalitenin Adresi

5

Heka Store: Aydınlatmanın Zarif Dokusu ve Ahşabın Sıcaklığı

6

Güzelliğin Yeni Dili: TAKMA TAKMA ile Kendinizi Özgürce İfade Edin

7

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladı