Bandırmaspor´da İsmail Ertekin imzayı attı
Bandırmaspor´un yeni teknik direktörü İsmail Ertekin, resmi sözleşmeyi imzaladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Şubat 2018 - Perşembe 05:59
Güncelleme: 08 Şubat 2018 05:59
Bandırmaspor´da İsmail Ertekin imzayı attı

Bandırmaspor´un yeni teknik direktörü İsmail Ertekin, resmi sözleşmeyi imzaladı.
Bandırmaspor´da Mustafa Uğur´dan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Ertekin getirildi. Tecrübeli çalıştırıcı, sezon sonuna kadar kendisini bordo-beyaz renklere bağlayan imzayı attı. İmza töreninde konuşan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, şampiyonluk hedeflerinden vazgeçmediklerinin altını çizerek, "İsmail hocanın sportif başarıları ve hedefinin olması bu kararı almamızdaki en önemli nedendir. Gece gündüz şampiyonluk için çalışıyoruz. Bandırma´nın da aynı hedefler etrafından kenetlenmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
İsmail Ertekin´de açıklamasında şampiyonluk için mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Hedeflerimiz doğrultusunda mücadelemize devam edeceğiz. Sezon sonunda gemiyi kıyaya yanaştırabilirsek ne mutlu bize diyorum" dedi.
Ertekin, Bandırmaspor kadrosunda bulunan futbolcuları yakından tanıdığını belirterek, bu konuda sorun yaşamayacağını söyledi.
Haber : Tufan Dalgıç

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı