Bandırmaspor´da takımın başına çocuklar geçti
Bandırmaspor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı U13 Takımı oyuncularına emanet ederek kutladı.
Spor Haber
Yayın: 24 Nisan 2018 - Salı 19:04
Güncelleme: 24 Nisan 2018 19:04
Bandırmaspor´da takımın başına çocuklar geçti

Bandırmaspor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı U13 Takımı oyuncularına emanet ederek kutladı.
Bandırmaspor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Sanayi Tesisleri´ndeki idmana konuk olan Bandırmaspor U13 takımı oyuncuları; Enes Aygül, İlkcan İnan Tığlı, Gökmen Özince sembolik olarak teknik direktörlük görevini İsmail Ertekin´den devralarak takımla birlikte idmana çıkıp, oyunculara taktik verdi. Çocukların futbolcularla diyalogları renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinlik ile ilgili konuşan Ertekin, "Güzel bir etkinlik yaptığımız düşünüyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımıza görevimizi verdik umarım onlarda bu görevlere gelerek iyi işler yapar diye düşünüyorum. Play Off için 2 maç kaldı ve avantaj kazandık. Şampiyonluk için matematiksel şansımız devam ediyor. Önce Kırklarelispor maçını kazanıp Play Off´u garantilemek istiyoruz" dedi.
Rakiplerin puan kaybetmesi durumunda şampiyon olabileceklerine işaret eden Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, "Bu güzel günde güzel bir etkinlik yaptık. Evlatlarımız için de çabalıyoruz. Son iki maç kaldı almak için çabalıyoruz. Rakiplerimiz puan kaybederse şampiyon da olabiliriz. Son 180 dakikamız kaldı. Taraftarımızdan ve Bandırma´dan da son iki maçımıza destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.
Haber : Tufan Dalgıç

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı