Bandırmaspor´da transferin son gününde 4 imza
TFF 1.Lig takımlarından Royal Hastanesi Bandırmaspor transferin son gününde yeni transferleriyle sözleşme imzaladı.
Spor Haber
Yayın: 07 Ekim 2020 - Çarşamba 09:35
Güncelleme: 07 Ekim 2020 09:35
Bandırmaspor´da transferin son gününde 4 imza

TFF 1.Lig takımlarından Royal Hastanesi Bandırmaspor transferin son gününde yeni transferleriyle sözleşme imzaladı.
Bordo Beyazlı ekip, Kıbrıs Rum Kesiminden Anorthasis takımından 10 numaralı forma giyen Ruben Rayos Serna (34) 1 yıllık, Mali´li Mahamadou Ba (21) orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan oyuncuyu B.B. Erzurumspor´dan 1 yıllığına kiralık olarak, geçtiğimiz günlerde ön anlaşma yapılan Kaleci Kurtuluş Yurt ile sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı.
Basın sözcüsü Özel Aydın, Çaykur Rizespor dan da Orhan Ovacıklı ile transferin bitimine saatler kala 1 yıllık sözleşme yapıldığını ve bu futbolcunun da Bordo-beyazlı formayı giyeceğini söyledi.
Bandırma Palas Oteli´nde yapılan basın toplantısında 3 futbolcunun tanıtım ve imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine As Başkan Adem Yılmaz, 2. Başkan Mehmet Özbay ve Mustafa Der katıldı. Bordo-Beyazlı ekibin basın Sözcüsü Özel Aydın ilk dört haftanın kendilerinin beklediği gibi olmadığını vurgulayarak şunları aktardı: ?Daha iyi sonuçlar beklerken, biraz hayal kırıklığı yaşadık. Ancak milli aradan sonra çok koşan çok çalışan, çok güçlü herkesin arzuladığı Bandırmaspor ile Türkiye yeniden tanışacak.? dedi.
Yeni transferler imza töreninden sonra yaptıkları konuşmalarında, Bandırmaspor´a geldikleri için mutlu olduklarını, hep birlikte Bandırmaspor´u daha yukarılara çıkartacaklarını açıkladılar.
Haber: Ahmet Pesen

  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Bandırmalı atletlerin başarısı

2

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

3

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek

4

MAÇ SONU

5

Bandırma Spor-Sakaryaspor: 1-1

6

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

7

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor