Bugün, 21 Haziran 2024 Cuma

Bandırmaspor’da Serdar Kuter dönemi

Bandırmaspor’da Serdar Kuter dönemi

Teksüt Bandırmaspor Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa Serdar Kuter seçildi.

Teksüt Bandırmaspor Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa Serdar Kuter seçildi.

Ozan Onur’un divan başkanlığında, Santral Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurula 384 üye katıldı. Yönetim kurulu için Serdar Kuter’in başkanlığındaki tek liste aday oldu.

Kuter’in başkanlığındaki yönetim kurulunda şu 14 üyeden oluştu:

Serdar Kuter, Gürel Soylu, İsmail Aydın, Murat Karakoyun, Mehmet Özbay, Özel Aydın, Sinan Şaroğlu, Mücahit Çarıkçıoğlu, Cumhur Babuşçu, Emir Ahmet Cihangir, Fatih Bozduman, Gökhan Çalışkan, Ünsal Yamaner, Volkan Tosça

YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Hüseyin Baş, Erdem Önal, Tezcan Aslan, Yunus Düzmekik, Recep İnanç, Bora Öziş, Özkan Özdemir, Uğur Maral, Gökhan Tunç, Sami Can Eken, Erhan Taş, Namık Çapraz, Taner Ersöz

ONUR GÖÇMEZ KÜRSÜDE

Genel kurulda söz verilen Teksüt Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Onur Göçmez, Trendyol 1. Lig’de önümüzdeki sezonun çok zor geçeceğini belirterek, şunları söyledi:

“1. Lig’de çok güçlü takımlar yer alacak. Bütçeleri neredeyse 400 milyona ulaşan takımlarla mücadele edeceğiz. Ben Bandırmalıyım. Görev sürem içinde kulübü finansal ve sportif açıdan ve tesisler yönünden güçlendirmeye çalıştım. Duygusal bir yapıya sahibim. Bazı kişiler, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda kulüpten alacaklarımı hemen alacağımı öne sürüyorlar. Herkes şunu iyi bilsin ki, asıl ben Bandırmaspor’a borçluyum. Benim alacağıma gelince. Bu hiç önemli değil. Gerektiğinde bu borcu 10 dakika içinde silerim. Ben 5 yıllık görev sürem içinde aslında Bandırmaspor mücadelesi değil, memleket mücadelesi verdim. Bandırmaspor benim için araç, Bandırma’yı Türkiye’ye tanıtmak ise amaçtı. Sizlerden ricam, artık her çeşit küslüğü, dargınlığı bir yana bırakalım, eğer problemler varsa da erteleyelim. Serdar Kuter yönetimine her çeşit desteği vereceğim.”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’na getirilen Aytekin Durmaz’ın da katıldığı genel kurula Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan, Turhan Çömez, Dr. Mustafa Canbey, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da mesaj gönderdi.

Mirza, mesajında, Bandırmaspor Kulübü’nün önümüzdeki dönemde şirketleşmeyi gündeme almasını önerirken, “Bundan sonra Bandırmaspor, onu sırtına alanlarla onu kullanmak için sırtına binenleri iyi ayırt etmelidir” dedi.

BAŞKAN SERDAR KUTER KONUŞUYOR

Bandırmaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Serdar Kuter de konuşmasına Onursal Başkan Onur Göçmez’e teşekkür ederek başladı. Kuter, zor bir dönemde göreve geldiklerini belirterek, “Bandırmaspor, iyi durumda ama daha büyümeye ihtiyacı var. Elbette ki yeni hedeflerimiz de bulunuyor. Ama bunun için zamana da ihtiyacımız var. Onursal başkanımızın dediği gibi her çeşit kırgınlıkları bitirmeli ve el ele vermeliyiz” diye konuştu.

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor’ Serdar Kuter dönemi
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli