Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor’dan yeni sezon hazırlıkları

Bandırmaspor’dan yeni sezon hazırlıkları

Bandırmaspor Kulübü, yeni sezon ile ilgili ilk basın toplantısını yaptı.

Basın Sözcüsü Erol Rüzgâr, çeşitli konularda bilgi verirken, şunları söyledi:
“Sahilde bulunan Bordo satış mağazamızı büyüteceğiz. Ayrıca kentimizin başka bir bölgesinde Bordo’nun ikinci şubesini açacağız. Geliri bize bırakılan otoparklarımızdaki kayıp ve kaçakları önleyecek yeni bir sistem kuracağız. Bandırma Stadı’nda, sabit reklam panosu uygulamasına geçeceğiz. Sabit reklam panolarının birim fiyatını 60 bin lira olarak belirledik.”
Rüzgâr, geride bıraktığımız sezon kulübe katkıları için Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve iş adamlarına teşekkür etti.
Futbol Şubesi Sorumlusu Cihan Yılmaz da transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Geride bıraktığımız sezonu çeşitli nedenler ve hakem hataları sonucu play-off’a girmeyi 5 puan farkla kaçırdıklarına dikkati çeken Yılmaz, şunları aktardı:
“Yine hiç tarzımız olmayan bir şekilde geçen sezon 4 hocayla çalıştık. Önümüzdeki yıl da amacımız öncelikle iyi futbol oynamaktır. Önce iş transferi bitirmek istiyoruz. 13-14 oyuncumuzla yeniden anlaşmayı düşünüyoruz. Böylece takımın iskeletinin yüzde 60-65’ini koruyacağız. Bunun ilk adımı olarak Mulumba ve Levent Ayçiçek ile ikişer yıllık sözleşme imzaladık. Emre Kaplan ile yeniden anlaşmak istiyoruz. İki yabancı santrafor alacağız. Bunlardan birini yarın veya ertesi gün açıklayabiliriz. Sami Uğurlu hocamız ile yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktör arayışımız sürüyor.”
Yılmaz, bordo-beyazlı futbolculardan Atabey Çiçek, Caner Hüseyin Bağ, Fatih Kurucuk, Mateusz, Mustafa Saymak ve Okan Alkan ile yollarını ayıracaklarını belirtti.
BANDIRMASPOR’UN GÖREV PAYLAŞIMI
Onur Göçmez(Yönetim Kurulu Başkanı-Disiplin Kurulu Başkanı), Gürel Soylu(Başkan vekili, Mali İşler ve Satın Alma Sorumlusu, Vakıf yönetimi), İsmail Aydın(TFF ve Kulüpler Birliği temsilcisi), Cihan Yılmaz(Futbol Şube Sorumlusu, Disiplin Kurulu üyesi), Mehmet Özbay(İnşaat yatırımları ve belediye ilişkileri), Soner Koçoğlu(Sivil toplum kuruluşları, yerel yönetim ve kamu temsilcisi), Erol Rüzgâr(Basın sözcüsü, otopark ve mağaza işletmeleri sorumlusu, protokol sorumlusu), Oğuz Kır(17 Eylül Stadyumu, reklâm panoları sorumlusu), Mülkü İnci(Sanayi tesisleri ve personel sorumlusu, Disiplin Kurulu üyesi), Özkan Kılıç(Basketbol Şube Sorumlusu, Disiplin Kurulu üyesi), Uğur Maral(Taraftar iletişim sorumlusu), Ceyhun Cihat Yıldırım(Edincik tesisleri sorumlusu, alt yapı sorumlusu) Haber Merkezi
 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı