Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma’ya Spor Bakanı gelecek

Bandırma’ya  Spor Bakanı gelecek

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “Sosyal Sorumluluk Projeleri”ne büyük önem verdiklerini açıkladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “Sosyal Sorumluluk Projeleri”ne büyük önem verdiklerini açıkladı.
Bu projeler kapsamında, Bandırma’ya bağlı Erikli kırsal mahallesindeki ilkokulun dış cephesinin, “Geleceğimizi destekliyoruz” sloganıyla yenilendiğini, Sağlık Bilimleri Fakültelerinin, “İleri Dönüşüm Projesi” kapsamında, üç okula bilgisayarlar kazandırıldığını, yine aynı fakültenin, “Güçlü Eller Projesi” kapsamında çalışmalar yapıldığını açıkladı.
BAKAN KASAPOĞLU GELECEK
Üniversitenin, üç ayrı yapıdan oluşan spor kompleksinin de bitmek üzere olduğunu belirten Özdemir, şunları söyledi:
“Bu kapsamda 3500 kişilik kapalı spor salonumuz, yüzme havuzumuz  ve antrenman sahalarımız tamamlandı. Spor salonumuz, tüm Bandırma’nın hizmetine açık olacak. Spor kompleksimizin açılışı için Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu davet ettik. Bu ay sonunda bu kompleksin açışını sayın Bakanımız yapacak.sayın Bakanımıza bu açılış sırasında, spor kompleksimize destek ve katkıları için ‘fahri doktora’ da vereceğiz” dedi. 
                               Haber: ÖNDER BALIKÇI
 



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ Bakanı gelecek
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı