BANSİAD’ın yeni başkanı Ülbe
Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği(BANSİAD) başkanlığına Mehmet Ülbe seçildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba 18:59
Güncelleme: 17 Ocak 2024 18:59
BANSİAD’ın yeni başkanı Ülbe

Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği(BANSİAD) başkanlığına Mehmet Ülbe seçildi.

Derneğin 16 Ocak 2024’te yaptığı olağan genel kurulda, Ülbe’nin başkanlığındaki yönetim kurulunda Funda Seçil Dedeoğlu, Adil Levent Coşkun, Hakan Öztürk ve Mehmet Ali Ozar görev aldı.

Denetleme kurulunda ise Abdullah Çolak, Selim Dinçer ve Ata Tan’a görev verildi.

Genel kurulda konuşan 2021-2023 dönemi yönetim kurulu başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, “3 yıl önce çıktığımız bu yolda bizlere destekleriniz için siz değerli üyelerimize ve yönetim kuruluma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet Ülbe’ye başkanlık görevimi devrettiğim için çok mutluyum. Yeni başkanımıza ve yönetim kurulumuza yeni dönemde görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

BANSİAD’ın yeni başkanı Mehmet Ülbe de “Siz değerli iş insanlarımıza güven oylarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi devralmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni dönemde sizlerle ve yeni yönetimimizle birlikte derneğimiz adına başarılı hizmetler yaparak, güzel bir dönem geçirmemizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: BANSİAD’ başkanı
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”