BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü ile “Bandırma Engelime Renk Ver Derneği” arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Şubat 2026 - Pazar 18:13
Güncelleme: 15 Şubat 2026 18:13
BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü ile “Bandırma Engelime Renk Ver Derneği” arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İmza töreninde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih Altun ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, “Bandırma Engelime Renk Ver Derneği” Başkanı Nercü Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi, Özel Eğitim Uzman Öğretici Nigar Özkara, derneğin proje sorumlusu Nermin Kotil Mutlu ve dernek saymanı Recep Çalışkan hazır bulundu.

Protokol kapsamında, “Sosyal Hizmetler Bölümü” öğrencilerinin uygulamalı saha deneyimi kazanması, engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek çalışmalarının güçlendirilmesi, toplumsal farkındalık ve sosyal sorumluluk bilincinin artırılması hedefleniyor.

  • Cumartesi 10.6 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Pazar 11.3 ° / -1 ° Güneşli
  • Pazartesi 11.1 ° / 1.2 ° Güneşli
1

Bandırma’da 17 otobüs yeniden hizmete kazandırıldı

2

Vahit Kocabıyık “Esnafın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz’”

3

“Kuşcenneti Festivali” tarihi belli oldu

4

Akın, Erdekli hemşehrileriyle iftar sofrasında buluştu

5

Yunus Köroğlu: "Şirketimizi Yenileyerek ve Yapay Zeka ile yönetiyoruz ve üretimi veriyle büyüyoruz"

6

Bandırma’da mart ayı meclisi toplandı

7

ERDEK BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISI YAPILDI