BANÜ’de yemin töreni
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) Fizyoterapist ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin yemin töreni gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Haziran 2025 - Pazartesi 22:38
Güncelleme: 23 Haziran 2025 22:38
BANÜ’de yemin töreni

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) Fizyoterapist ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin yemin töreni gerçekleştirildi.

Öğrenciler, 2024-2025 eğitim-öğretim yılını tamamlamanın gururunu ve mesleğe ilk adımlarını atmanın heyecanını yemin töreniyle yaşadı.

Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen törenin açış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu yaptı. Mutlu, mezun olacak öğrencileri kutladı.

Ardından, günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gülhan Yılmaz Gökmen yaptı.

Törene, üniversitenin Genel Sekreteri Cihangir Boz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burçin Akçay, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatma Nur Yılmaz, akademik personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yemin töreninde, bölümde dereceye giren öğrenciler, yaptıkları konuşmalarla duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Ardından, öğrencilere bölüm hocaları tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Öğrenciler, Doç. Dr. Burçin Akçay eşliğinde meslek yeminlerini ederek mesleklerini taçlandırdılar.

Anahtar Kelimeler: yemin töreni
  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
1

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

2

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

3

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

4

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”

5

Kyzikos Antik Kenti İçin Önemli Ziyaret: Kazıların Hızlandırılması Talebi Kültür Bakanlığı'na İletildi

6

Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’den CHP’nin Meydan Hamlesine Sert Tepki

7

Erdek’te erik ağacı kasım ayında meyve verdi