BANÜ’de yemin töreni
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) Fizyoterapist ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin yemin töreni gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Haziran 2025 - Pazartesi 22:38
Güncelleme: 23 Haziran 2025 22:38
BANÜ’de yemin töreni

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi(BANÜ) Fizyoterapist ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin yemin töreni gerçekleştirildi.

Öğrenciler, 2024-2025 eğitim-öğretim yılını tamamlamanın gururunu ve mesleğe ilk adımlarını atmanın heyecanını yemin töreniyle yaşadı.

Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen törenin açış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu yaptı. Mutlu, mezun olacak öğrencileri kutladı.

Ardından, günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gülhan Yılmaz Gökmen yaptı.

Törene, üniversitenin Genel Sekreteri Cihangir Boz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burçin Akçay, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatma Nur Yılmaz, akademik personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yemin töreninde, bölümde dereceye giren öğrenciler, yaptıkları konuşmalarla duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Ardından, öğrencilere bölüm hocaları tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Öğrenciler, Doç. Dr. Burçin Akçay eşliğinde meslek yeminlerini ederek mesleklerini taçlandırdılar.

Anahtar Kelimeler: yemin töreni
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı