Tarih: 28.02.2017 15:24

Banvit, çeyrek finali gözüne kestirdi

Facebook Twitter Linked-in

Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu 1.karşılaşmasında Alman temsilcisi Ewe Baskets Oldenburg takımına konuk oluyor.
28 Şubat Salı akşamı (bugün) saat 22:00´de başlayacak olan karşılaşma D-Smart´tan canlı olarak yayınlanacak.
Banvit, Almanya´nın Oldenburg şehrinde Salı akşamı oynanacak FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu birinci karşılaşmasında Alman temsilcisi Ewe Baskets Oldenburg takımına konuk olacak. Große EWE Arena´da saat 22:00´de başlayacak bu önemli karşılaşma D-Smart´tan canlı yayınla ekranlarda olacak.
Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu´nu 11 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 2.sırada tamamlayarak direkt olarak Son 16 takım arasına kalmıştı. Alman temsilcisi Ewe Baskets Oldenburg ise C Grubu´nu 10 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile tamamlamış ve Play-Off maçları oynamaya hak kazanmıştı.
Play-Off maçlarında Rus temsilcisi Avtodor Saratov takımı ile karşılaşan Alman ekibi ilk maçı Rusya´da 87 - 84 kaybetse de kendi evinde 98 - 89 mağlup ederek Banvit´in son 16 turundaki rakibi oldu.
Yeşil-turunculu ekip Almanya´da oynanacak olan ilk karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılıp gelecek hafta Bandırma´da oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —