Banvit, Damıan Kulıg ile sözleşme yeniledi
Banvit Basketbol Kulübü, geçtiğimiz sezon da kadrosunda bulunan Polonya´lı oyuncu Damian Kulig´in sözleşmesini 2017 - 2018 sezonu sonuna kadar uzattı.
Spor Haber
Yayın: 07 Temmuz 2017 - Cuma 19:19
Güncelleme: 07 Temmuz 2017 19:19
Banvit, Damıan Kulıg ile sözleşme yeniledi

Banvit Basketbol Kulübü, geçtiğimiz sezon da kadrosunda bulunan Polonya´lı oyuncu Damian Kulig´in sözleşmesini 2017 - 2018 sezonu sonuna kadar uzattı.
2.06 metre boyunda ve 30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Banvit´te bu sezon Süper Lig´de 8.4 sayı, 4.7 ribaund ve 1 blok ortalamaları ile oynarken Avrupa´da ise 10.3 sayı, 5.2 ribaund ve 1.4 blok ortalamalarıyla mücadele etti.
Banvit´in tarihinde ilk kez kazandığı Türkiye Kupası´nda sergilediği 8.3 sayı, 6.3 ribaund ve 1.6 blok ortalaması performansı ile büyük pay sahibi olan Damian Kulig bu sezon ayrıca FIBA Şampiyonlar Ligi´nde de takımı ile beraber final oynama başarısı gösterdi.
Polonya Basketbol Milli Takımı´nın da önemli oyuncularından olan Damian Kulig önümüzdeki sezonda turuncu-yeşil formanın başarısı için mücadele edecek.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?