Banvit evinde ışık vermiyor
Banvit: 62 Anadolu Efes: 86
Spor Haber
Yayın: 22 Ekim 2018 - Pazartesi 19:07
Güncelleme: 22 Ekim 2018 19:07
Banvit evinde ışık vermiyor

Bandırma Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda oynanan mücadeleye Banvit; Alex Perez, Marcus Thornton, Devin Oliver, Stefan Bircevic ve Jordan Morgan beşiyle başladı. Karşılaşma karşılıklı sayılarla başlarken ev sahibi ekip 5. dakikayı 9 ? 7 önde geçti. Oyundaki denge kalan bölümde de devam etti ve ilk çeyreği Banvit 18 ? 22 geride tamamladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf Anadolu Efes oldu. Banvit hücumda Alex Perez ve Şehmus Hazer ile sayılar bulsa da 5. dakikayı 24 ? 30 geride tamamladı. Periyotun kalan bölümünde Anadolu Efes Brock Motum ile sayılar bulunca Turuncu ? Yeşilli ekip soyunma odasına 30 ? 40 geride girdi.
Üçüncü çeyreğe her iki takımda hücumda sayılar bularak başladı. Lacivert ? Beyazlılar hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla 25. dakikada farkı 16´ya çıkardı: 39 ? 55. Kalan bölüm karşılıklı sayılarla geçildi ve İstanbul ekibi final periyoduna 51 ? 63 önde girdi.
Dördüncü çeyrekte hücumda sayı bulmakta zorlanan Banvit, savunmada da hiçbir varlık gösteremeyince 35. dakikada fark 15 oldu: 56 ? 71. Kalan bölümde Turuncu ? Yeşilliler farkı kapatmaya çalışsa da başarılı olmadı ve sahadan 62-86 mağlup ayrıldı.
Turuncu?Yeşilliler, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Hafta karşılaşmasında 23 Ekim Salı günü saat 20.00´de Letonya´nın Ventspils şehrinde Ventspils takımına konuk olacak.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Banvit evinde ışık vermiyor
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü