Banvit, Fransa ekibine yenildi
SIG Strasbourg: 87 Banvit: 72
Spor Haber
Yayın: 07 Aralık 2017 - Perşembe 18:00
Güncelleme: 07 Aralık 2017 18:00
Banvit, Fransa ekibine yenildi

FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 7. hafta maçında Banvit, deplasmanda Fransız ekibi SIG Strasbourg´a 87-72 mağlup oldu.
Rhenus Sports Arena´da oynanan mücadeleye Banvit, Taylor, Rautins, Thomas, Caloiaro ve Vidmar beşiyle başladı.
Karşılaşma karşılıklı sayılarla başlarken 5. dakika 6-6-?lık eşitlikle geçildi. Çeyreğin sonuna doğru Banvit Adonis Thomas´la skor bularak öne geçse de SIG Strasbourg periyodu 18-16 önde tamamladı.
İkinci çeyreğin başında Fransız temsilcisi üst üste sayılar bulsa da Banvit, Vidmar´ın sayılarıyla 15. dakikayı 29-27 geride geçti. Kalan bölümde Turuncu ? Yeşilliler hücumda basit top kayıpları yaparken, hızlı hücumdan yediği sayılarla soyunma odasına 42-32 geride girdi.
Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Banvit, Vidmar ve Thomas´ın sayılarıyla 25. dakikada farkı 3´e indirdi: 46-43. Bu dakikadan sonra SIG Strasbourg 9-2´lik seri yakalayınca 28. dakikada farkı 10´a çıktı: 55-45. Kalan dakikalar karşılıklı sayılarla geçilince final periyoduna Turuncu?Yeşilliler 60-51 geride girdi.
Dördüncü çeyreğe kötü başlayan Banvit, savunmada rakibini durduramayınca 32. dakikada fark 14´e çıktı: 67-53. Kalan dakikalarda Turuncu ? Yeşilliler Taylor ve Thomas´la sayılar bulsa da bu farkı kapatmaya yetmedi ve Banvit sahadan 87-72´lik mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Banvit Fransa ekibine yenildi
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi