Banvit, Gaziantep Basketbol´u dağıttı
Banvit: 86 Gaziantep Basketbol: 76
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ocak 2018 - Salı 18:16
Güncelleme: 02 Ocak 2018 18:16
Banvit, Gaziantep Basketbol´u dağıttı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Banvit, Gaziantep Basketbol´u ikinci yarıdaki iyi oyunuyla 86-76 mağlup etti ve galibiyet serisini üçe çıkardı.
Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda oynanan mücadeleye Banvit, Tony, Rıdvan, Rautins, Caloiaro ve Vidmar beşiyle başladı. Karşılaşmaya Rıdvan Öncel´in sayılarıyla etkili bir giriş yapan Bandırma temsilcisi 5. dakikayı 13-9 önde geçti. Kalan dakikalarda Gaziantep Basketbol oyuna ortak olsa da Banvit periyodu 21-17 üstün tamamladı.
İkinci çeyreğin ilk bölümünde iki takım kolay sayı bulurken Bandırma ekibi 15. dakikayı 33-28 önde geçti. Kalan dakikalarda Gaziantep Basketbol Lyons ve Freimanis ile farkı kapatırken Banvit Kulig ile karşılık verse de devre 42-42´lik eşitlikle tamamlandı.
Üçüncü çeyreğe harika bir başlangıç yapan Banvit, Andy Rautins ve Tony Taylor ile içerden ve dışarıdan bulduğu sayılarla farkı 25. dakikayı 54-47 önde geçti. Kalan dakikalarda farkı daha da açan Turuncu ? Yeşilliler final periyoduna 64-52 önde girdi.
Dördüncü çeyrekte kontrol tamamiyle eline alan Bandırma temsilcisi bir ara farkı 20 sayıya kadar çıkardığı maçta Gaziantep Basketbol´u 86-76 mağlup ederek galibiyet serisini üç maça çıkardı ve Türkiye Kupasına katılma yolunda bir engeli daha aştı. Haber Merkezi

  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

2

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

3

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

4

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

5

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

6

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

7

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı