Banvit hazırlık maçında AEK´ya boyun eğdi
Banvit: 78 AEK: 83
Spor Haber
Yayın: 23 Eylül 2018 - Pazar 11:27
Güncelleme: 23 Eylül 2018 11:27
Banvit hazırlık maçında AEK´ya boyun eğdi

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu´nda oynanan mücadeleye Banvit, Alex Perez, Rıdvan Öncel, Tolga Geçim, Stefan Bircevic ve Berke Atar beşiyle başladı. Karşılaşmaya karşılıklı sayılarla başlarken Turuncu - Yeşilliler ilk periyodu 18-19 geride tamamladı. İkinci periyotta da dengeli oyun devam ederken, AEK soyunma odasına 3 sayı farkla önde giden taraf oldu: 33-36.

Üçüncü çeyrekte savunmada rakibini durdurmakta zorlanan Banvit hücumda da sayı bulamayınca final periyoduna 50-61 geride girdi. Dördüncü çeyreğin ortasında fark bir ara 15´e kadar çıksa da (57-72), Banvit Tolga Geçim, Berke Atar ve Şehmus Hazer´in sayılarıyla 66-72´ye kadar getirdi. Kalan bölümde bu çaba yeterli olmayınca Banvit İstanbul´daki son hazırlık maçında AEK´e 78-83 mağlup oldu.

Turuncu ? Yeşiller sezon öncesinde son hazırlık maçlarını İzmir´de katılacağı Pınar Cup´ta oynayacak. Bandırma temsilcisi 26 Eylül´de Tofaş´la ve 27 Eylül´de de Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak.

Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Erdek'te 103. Kurtuluş Yılı Coşkuyla Kutlanacak

2

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

3

AK Parti Erdek İlçe Yönetim Kurulu belli oldu, görev dağılımı yapıldı

4

Şahinburgaz’a anaokulu

5

Şahinburgaz’da müsilaj!

6

Erdek Öğretmenevi’nde dolu geçen sezon

7

Erdek'te eğitim güvenle yükseliyor