Banvit yönetiminden Karesi Belediyesi´ne ziyaret
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz, Balıkesir´de gerçekleşen ziyaret kapsamında Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı makamında ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Ekim 2018 - Cuma 18:27
Güncelleme: 19 Ekim 2018 18:27
Banvit yönetiminden Karesi Belediyesi´ne ziyaret

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz´ün ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu dile getirirken, Karesi Spor ve Banvit Basketbol Kulübü arasındaki dostluğun herkese örnek olması gerektiğini belirtti.
Başkan Yılmaz, Karesi Spor Basketbol Takımının kurulmasında Banvit Basketbol Kulübü´nün ve Başkan Özkan Kılıç´ın çok emeklerinin olduğunu hatırlatıp, bu dostluğun uzun yıllar süreceğini ve Balıkesirli çocukların basketbola girmesinde büyük katkılar sağlayacağını vurguladı. Başkan Özkan Kılıç, Balıkesir, Bandırma ve bölge çocuklarına yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtirken, Karesi ve Büyükşehir Belediyesi´nin de katkısıyla Banvit Basketbol Kulübü nice genç yeteneği Milli Takımlara ve A Takım kadrosuna kazandıracağının altını çizdi. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, günün anısına Yücel Yılmaz´a arkasında isminin yazılığı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı forması hediye etti.
Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı