Banvit Basket Kulübü engelli öğrencilerle buluştu
Banvit Basketbol Kulübü ligde ve Avrupa`da yoğun maç trafiğinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini başarıyla yürütüyor.
Spor Haber
Yayın: 26 Kasım 2014 - Çarşamba 05:47
Güncelleme: 26 Kasım 2014 05:47
Banvit Basket Kulübü engelli öğrencilerle buluştu

Banvit Basketbol Kulübü ligde ve Avrupa`da yoğun maç trafiğinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini başarıyla yürütüyor.
Eurocup`ta evinde oynayacağı zorlu Partizan karşılaşması öncesi Genel Menajer Turgay Çataloluk, Takım Menajeri Turgay Zeytingöz, İdari Koordinatör Oktay Ulaş, Baş Antrenör Zoran Lukic, Takım Kaptanı Keith Simmons ve oyunculardan Charles Davis, Sammy Mejia ve Cevher Özer Bandırma Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi`ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
“Eğitimin önünde hiç bir engel duramaz`` sloganı ile eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden okulda bulunan engelli öğrenciler çok sevdikleri sporcularla beraber olmanın tadını çıkardı.
Sordukları sorularla sporcuları terleten öğrencilerin sporcular tarafından verilen hediyeler ile mutlulukları katlandı. Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Eyüp Tezcan Köse, Banvit BK Genel Menajeri Turgay Çataloluk`a okul atölyesinde öğrenciler tarafından hazırlanmış el yapımı tabloyu hediye etti. Turgay Çataloluk tarafından ise okul yönetimine günün anısına oyuncular tarafından imzalanmış forma takdim edildi.
Getirilen hediyelerin oyuncular tarafından öğrencilere dağıtılması ve toplu fotoğraf çekimi ile beraber ziyaret son bulurken, oyuncular tüm öğrenci ve eğitimcileri oynayacakları Eurocup maçına davet ettiler.

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

Bandırmalı atletlerin başarısı

2

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

3

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek

4

MAÇ SONU

5

Bandırma Spor-Sakaryaspor: 1-1

6

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

7

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor