Tarih: 05.09.2016 17:46

Banvit´in maç programı belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Banvit Basketbol Kulübü, yeni sezon hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Bu sezon yeni transferleriyle Spor Toto Basketbol Ligi ve Avrupa´da istikrarlı grafiğini sürdürmek isteyen yeşil-turunculu ekibin hazırlık maç ve özel turnuva programı belli oldu.
Yaklaşık olarak iki haftadır yeni sezon çalışmalarına Bandırma´da devam eden Banvit hazırlık döneminde yurt içi ve yurt dışında toplam 10 hazırlık karşılaşması oynayacak.
Bandırma´daki hazırlıklarının hemen ardından dün Slovenya´ya hareket eden Banvit burada Anadolu Efes, Çin 1.Ligi ekiplerinden Jiangsu Dragons, Rusya 1.Lig ekiplerinden Lokomotiv Kuban, Slovenya 1.Lig ekiplerinden Krka Novo ve Zlatorog Lasko ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak.
Slovenya´daki kampın ardından 13 Eylül tarihinde yurda dönecek olan yeşil-turunculu ekip 21-24 Eylül tarihlerinde Bursa´da düzenlenecek olan Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası´na katılarak burada Tofaş ve Yunanistan 1.Lig ekiplerinden AEK ile karşılaşacak.
Bursa´daki hazırlık turnuvasının ardından Banvit, İstanbul´da 28 Eylül tarihinde Beşiktaş Sompo Japan ve 29 Eylül tarihinde İstanbul BŞB ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak.
Yeşil-turunculu ekip hazırlık karşılaşmaları sonrası Bandırma´ya dönerek sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —