Banvitspor, Galatasaray´ı yine devirdi: 79-64
Basketbol Süper Ligi´ne dahil olarak Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmada Banvitspor, güçlü rakibi Galatasaray Odeabank´ı farklı yendi: 79-64
Spor Haber
Yayın: 14 Şubat 2017 - Salı 11:39
Güncelleme: 14 Şubat 2017 11:39
Banvitspor, Galatasaray´ı yine devirdi: 79-64

Basketbol Süper Ligi´ne dahil olarak Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmada Banvitspor, güçlü rakibi Galatasaray Odeabank´ı farklı yendi: 79-64
Böylece Banvitspor, ilk yarıda İstanbul´da olduğu gibi Bandırma´da da rakibini devirmeyi başardı. Murat Biricik-Zafer Yılmaz-Osman Sinan İşgüder´in yönetiminde oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu konuk takım, 21-26 önde kapattı. Devreyi ise Banvitspor, 45-40 üstünlükle bitirdi. Üçüncü periyodu 58-55 önde geçen Banvitspor, maçı 79-64 kazanmayı başardı.
Karşılaşmada, Banvitspor´da en skorer oyuncular, 19´ar sayıyla Orelik ve Theodore; Galatasaray Odeabank´ta ise 13´er sayıyla Micov ce Tyus oldular.
Karşılaşmayı, çok kalabalık Bandırmalı seyirci ile bir grup Galatasaray Odeabank taraftarı izledi. Maçtan önde iki takımın seyircileri de birlikte ?İzmir Marşı?nı söylerken, ?Mustafa Kemal´in askerleriyiz? ve ?Türkiye laiktir, laik kalacak? sloganları atıldı.
Haber : Örder Balıkçı

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

Bandırmalı atletlerin başarısı

2

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

3

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek

4

MAÇ SONU

5

Bandırma Spor-Sakaryaspor: 1-1

6

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

7

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor