Banvitspor, Tofaş önünde 6´da 6 yaptı
Banvitspor, Spor Toto Basketbol Ligi´nde doludizgin gidiyor
Spor Haber
Yayın: 14 Kasım 2016 - Pazartesi 09:29
Güncelleme: 14 Kasım 2016 09:29
Banvitspor, Tofaş önünde 6´da 6 yaptı

Banvitspor, Spor Toto Basketbol Ligi´nde doludizgin gidiyor. Turuncu-yeşilli takım, Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu´nda, eski koçu Orhun Ene´nin çalıştırdığı Tofaş´ı 84-82 yenerek, ligde 6´da 6 yaptı.
Banvitspor, ilk periyodu 21-15, devreyi ise 39-36 önde kapattı. Üçüncü periyot, 57-56 konuk takımın üstünlüğüyle kapandı. Maçın normal süresi 73-73 bitince 5 dakikalık uzatma bölümüne geçildi. Banvitspor, maçı 84-82 kazanmayı başardı. Banvitspor, kendisi gibi altı maçını da kazanan Anadolu Efes´in ardından ikinci sırada yer alıyor.
KIRMIZI FARKLI KAZANDI
Bu arada Türkiye Basketbol Ligi´nde mücadele eden ve Banvitspor´un alt yapısını oluşturan Bandırma Kırmızı da haftayı galibiyetle kapattı. Ahmet Gürgen´in koçluğundaki Bandırma Kırmızı, Kara Ali Acar Spor Salonu´nda, Final takımını 80-50 yendi.

Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı