Barınma sorunu çözülüyor
Öğrencileri başarıdan başarıyla koşan Balıkesir Gönen Güreş İhtisas Kulübü´nde eğitim gören yatılı öğrencilerin barınma sorunu aşılıyor.
Spor Haber
Yayın: 19 Kasım 2015 - Perşembe 16:14
Güncelleme: 19 Kasım 2015 16:14
Barınma sorunu çözülüyor

Öğrencileri başarıdan başarıyla koşan Balıkesir Gönen Güreş İhtisas Kulübü´nde eğitim gören yatılı öğrencilerin barınma sorunu aşılıyor. Kulüp Başkanı Akif Doğan, Gönen Belediyesinin katkısı, hayırseverlerin desteğiyle 18 öğrenci kapasiteli yatakhanenin Aralık ayı sonunda öğrencilerin kullanımına açılacağını bildirdi.
30 sporcusundan 12´sinin yatılı olarak eğitim gördüğü Gönen Güreş İhtisas Kulübünde, yatılı öğrencilerin barınma sorunu nihayet aşılıyor. Ulusal ve uluslararası dereceler kazandırarak Gönen´in adını ata sporu güreşte duyuran Gönen Güreş İhtisas Kulübünün fiziki mekan sıkıntısının Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´ın katkısı, hayırseverlerin desteğiyle aşılma noktasına geldiğini bildiren Kulüp Başkanı Akif Doğan, ?Hedefimiz ve amacımız, başarı çıtamızı daha da yükseğe taşımak. Biz, iş adamlarımızın ve hayır severlerimizin desteğini bekliyoruz? dedi.
Haber : Korkmaz Erdoğan

Anahtar Kelimeler: Barınma sorunu çözülüyor
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?