Başaran ve Balıkçı’nın imza günü
Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ile edebiyatçı-yazar Pakize Başaran’ın ortak söyleşi ve imza günleri 9 Mart 2022 Çarşamba günü yapılacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Mart 2022 - Salı 23:34
Güncelleme: 08 Mart 2022 23:34
Başaran ve Balıkçı’nın imza günü

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ile edebiyatçı-yazar Pakize Başaran’ın ortak söyleşi ve imza günleri 9 Mart 2022 Çarşamba günü yapılacak.
Bandırma Belediyesi’nin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kutlamaları haftası içinde, Santral Kültür Merkezi’nde, saat 16.00’da gerçekleşecek etkinlikte Balıkçı, Başaran’ın biyografisini anlattığı “Edebiyatımızın Gülen Yüzü: Pakize Başaran” isimli kitabını imzalayacak.
Pakize Başaran ise editörlüğünü Önder Balıkçı’nın yaptığı, “Daha Ne Olsun” isimli on altıncı kitabını imzalayıp, izleyenlerle sohbet edecek.
Bandırma doğumlu olup, bir dönemin önemli kadın yazarları arasında yer alan Pakize Başaran, halen kitap yazma çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Başaran Balıkçı’
  • Pazar 21.9 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Mirza’dan muhtarlara kahvaltı

2

Kyzikos Antik Kenti’ne ortak ziyaret

3

Balıkesir Odaları ve Borsaları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

4

Ziraat Odası Başkanı Saçıl’dan zeytinde fiyat çağrısı

5

Küçük Yaşta Büyük Duyarlılık: 6 Yaşındaki Muhammed Emir’den Filistin’e Anlamlı Bağış

6

1.Balıkesir Kitap Fuarı coşkuyla açıldı

7

Meriç Başaran’a “Yaşam Boyu Onur Ödülü”