Başkan Arslan, Belediye Başkanları toplantısına katıldı
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Afyonkarahisar´da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla gerçekleşen CHP Belediye Başkanları Toplantısı´na katıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Temmuz 2019 - Cumartesi 20:41
Güncelleme: 27 Temmuz 2019 20:41
Başkan Arslan, Belediye Başkanları toplantısına katıldı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Afyonkarahisar´da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla gerçekleşen CHP Belediye Başkanları Toplantısı´na katıldı.
CHP tarafından, adaylarının kazandığı belediyelerin 5 yıllık seçim stratejisini belirlemek amacıyla düzenlediği toplantıya, Türkiye genelindeki 11´i büyükşehir, 10´u da il olmak üzere 252 CHP´li belediye başkanı katıldı.
Farklı il ve ilçelerden CHP´li belediye başkanlarının katıldıkları toplantıyla ilgili bilgi veren Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ?CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, 1989 seçimleri sonrasındaki olumsuzluklara düşmeme bilinciyle, kentlerimizi daha yaşanabilir ve çağdaş bir konuma ulaştırmak adına yapmamız gerekenleri konuştuk. Hedeflerimize ulaşmadaki eksiklerimizi belirledik ve eksiklerimizi gidermede bize yol gösterecek son derece verimli toplantılar gerçekleştirdik. Buradaki kazanımlarımız doğrultusunda, en kısa zamanda Edremit Belediyesi´ni küçük, çevik, etkili bir belediye haline getireceğiz. Böylelikle projelerimizi ve hizmetlerimizi hızlı ve etkili şekilde hayata geçireceğiz. Amacımız ilçemizi hak ettiği yere bir an önce ulaştırmak." dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi