Başkan Arslan, Edremit´i birlikte yöneteceğiz
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Belediyesi Esnaf Destek Birimi eşliğinde Edremit Küçük Organize Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi 21:02
Güncelleme: 27 Ocak 2020 21:02
Başkan Arslan, Edremit´i birlikte yöneteceğiz

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Belediyesi Esnaf Destek Birimi eşliğinde Edremit Küçük Organize Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Edremit Küçük Organize Sanayi Sitesi esnafının yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Arslan, yeni kurdukları Esnaf Destek Birimi sayesinde esnaflarla koordineli olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ve yeni kurulan birim aracılığıyla ilçe esnafına destek olacaklarını ifade etti.
Arslan, ziyaretinde şöyle konuştu: ?Vatandaşlarımıza sadece seçim döneminde değil, onların her zaman yanlarında olacağımızın sözünü vermiştik. Verdiğimiz sözü tutarak vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinlemek için işyerlerinde onları ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gelmesini beklemeden, vatandaşlarımıza hizmet etmek ve yanlarında olmak amacıyla haftanın belirli günlerinde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Esnaf ve vatandaşlarımızla belediyemizi birlikte yönetme yolunda önemli bir adım atmış olacağız.?
Ziyaret boyunca vatandaşların taleplerini not alan Arslan, tüm sanayi esnafına bol kazançlar ve hayırlı işler diledi. Esnaflar da Küçük Organize Sanayi Sitesi´ni seçim dışında ilk kez bir belediye başkanının ziyaret ettiğini belirterek ziyaret için Arslan´a teşekkür ettiler.
Haber Merkezi

  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek