Başkan Arslan, yeni yılı Akçay Meydanı´nda kutladı
Edremit Belediyesi tarafından Akçay Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen yeni yıl etkinliğinde, Yüksek Sadakat grubu sahne aldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ocak 2020 - Perşembe 22:05
Güncelleme: 02 Ocak 2020 22:05
Başkan Arslan, yeni yılı Akçay Meydanı´nda kutladı

Edremit Belediyesi tarafından Akçay Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen yeni yıl etkinliğinde, Yüksek Sadakat grubu sahne aldı.
Ünlü grup birbirinden güzel şarkılarıyla alanı dolduran yaklaşık 5 bin kişiyi coştururken Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan´da eşi Oya Arslan´la beraber yeni yılı vatandaşlarla birlikte karşıladı.
Saatler 24.00´e gelirken sahneye çıkarak vatandaşlara hitap eden Başkan Arslan, yaptığı konuşmada 2020 yılında beklentilerini sıraladı.
İşte! Başkan Arslan´ın konuşmasından önemli notlar: Yeni yılda ?Ölmek İstemiyorum? çığlığı kulağımızdan gitmeyen Emine Bulut´ların, tecavüze uğrayıp katledilen Şule Çet´lerin ve daha nice kadınların hayatları kararmasın. Güzelim Murat Dağları´ndan, eşsiz Munzur Dağları´na, Hasankeyf´ten Salda´ya, talan ve katliamlar son bulsun. 2020 yılında kazanan Kazdağları olsun. İstiyorum ki 2020´de, Türkiye´yi Mart ayının ruhu ve umudu saracak. Diliyorum ki evinize, ailenize, ülkemize bahar gelecek. İstiyorum ki, 2020 hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu bir yıl olsun.?
2020´ye girilen ilk saniyelerden itibaren Akçay İskelesi´nde yapılan ışık gösterileri ve havai fişekler izleyenleri büyülerken, yeni yıl etkinliği DJ performansları ile geç saatlere kadar devam etti.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 10.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.1 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 11 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Martta yağan kar beyaza bürüdü

2

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

3

BAYRAM SABAHI CİNAYET

4

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

5

SON İFTAR BAŞKAN KARIŞIK’TAN

6

ÇAY BAHÇELERİNDE FİYATLAR YENİDEN BELİRLENDİ

7

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI