Başkan Mirza, başarılı tekvandocuları kutladı
Bandırma Akademi Dövüş Sanatları Kulübü öğretmen ve öğrencileri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya ziyaret gerçekleştirdi.
Spor Haber
Yayın: 02 Ağustos 2017 - Çarşamba 20:16
Güncelleme: 02 Ağustos 2017 20:16
Başkan Mirza, başarılı tekvandocuları kutladı

Bandırma Akademi Dövüş Sanatları Kulübü öğretmen ve öğrencileri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya ziyaret gerçekleştirdi. Antalya da düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonasına 36 öğrenci ile katılan Akademi Dövüş Sanatları Kulübü başarılara imza attı.
7 Milli sporcuyla Avrasya tekvando şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını belirten eğitimciler Başkan Mirza´ya bugüne kadar sağlamış olduğu katkı ve destekler için teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mirza ?Sizleri genç yaşta spora teşvik ederek sosyal bir birey olmanızı sağlayan ailelerinizi, ve azim ile çalışarak başarılı bir sporcu olmanızı sağlayan değerli hocanız Sermet Ulufer´i tebrik ediyorum. 7 genç evladımız milli sporcu ve değerli antrenörümüz Sermet Ulufer´de milli antrenör unvanını kazandı. Bu başarılarda emeği bulunan herkesi tebrik ederim bizleri gururlandırdınız. İmkanlarımız dahilin de desteklerimiz devam edecektir.?
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı