Başkan Saka, 2016´da da hız kesmeme çalışma sözü verdi
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ocak 2016 - Cumartesi 18:23
Güncelleme: 02 Ocak 2016 18:23
Başkan Saka, 2016´da da hız kesmeme çalışma sözü verdi

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor.
Altınoluk, Güre, Akçay Mahalleleri ve Edremit ilçe merkezinde ki çalışmaları denetleyip ekiplerden bilgi alan Başkan Saka, ?Yıllardır vatandaşlarımızın önünde sorun olarak duran engelleri tek tek kaldırıyoruz. 2016 yılında da çağdaş ve modern bir Edremit hedefi doğrultusunda yeni projelerimize devam edeceğiz.? dedi.
Yaşanan sorun ve aksaklıkları fırsat buldukça yerinde görmeye çalışan Başkan Saka, mahalle muhtarlarının da taleplerini alıyor.
Sabah saatlerinde başkanlık makamına gelmeden önce çalışmaları denetleyip ekiplerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi alan Saka, Altınoluk, Güre, Akçay ve Edremit ilçe merkezinde devam eden çalışmaları inceledi.
Vatandaşların yıllardır yaşadığı sorunları sırası ile ortadan kaldırdıklarını söyleyen Saka, ?Edremit´imizde kışın yağmurlu havaların, yazın tozlu yolların sorun olmaktan çıkması için çalışıyoruz. 2016 yılında da çağdaş ve modern bir Edremit hedefi doğrultusunda yeni projelerimizi uygulamaya koyacağız.? dedi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi