Başkan Sarı, Erdek-Değirmendere Bölgesini ziyaret etti
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçemiz Değirmendere bölgesine giderek burada oturan vatandaşları ziyaret edip istek ve sorunlarını dinledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Nisan 2018 - Salı 12:37
Güncelleme: 17 Nisan 2018 12:37
Başkan Sarı, Erdek-Değirmendere Bölgesini ziyaret etti

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ile Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Değirmendere bölgesine giden Belediye Başkanı Sarı, 15 hanenin bulunduğu bölgede 90 kişinin yaşadığı mahallelinin sorunlarını öğrendi.
Bölge halkı, Başkan Sarı´ya başlıca sorunun ulaşım olduğunu dile getirirken, okula giden öğrencilerin okul servislerinin mevcut toprak yollarda zorlandığını aktardılar.
Yaklaşık 1,5 km uzunluğundaki toprak yolun belediye tarafından asfalt yapılmasını isteyen bölge halkı, Erdek göleti çevresinde mesire yeri oluşturmak istediklerini, Kapıdağ´ın güzellilerini göstermek için de ATV´lerle motor gezi turları düzenlemek istediklerini ilettiler.
Değirmendere bölgesinde yaşayan vatandaşlara toprak yolun asfalt yapılacağı sözünü veren başkan Sarı, diğer istekler için ise inceleme yaptıktan sonra çalışma başlatacağını belirtt
Haber : Taygun Ertan

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”