Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Uğur, Bandırma Liman ve Endüstri Bölgesi için Ankara´da

Başkan Uğur, Bandırma Liman ve Endüstri Bölgesi için Ankara´da

Yatırımcılarla birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü´yü ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur...

Yatırımcılarla birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü´yü ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir´in vizyon projelerinden olan Bandırma´ya kurulması planlanan Liman ve Endüstri Bölgesi hakkında bilgiler verdi.
Bakan Özlü, projenin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Ziyarette, bölgeye önemli yatırımlar yapmayı planlayan Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü/Kale Grubu Çimento Cam Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan ve Akdeniz Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Heris´de yer aldı.
Bakan Özlü´ye projeler hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, Bandırma´ya liman ve bölgelerin kurulması milyarlarca dolarlık bir yatırım yapılacağını söyledi.
Yatırımların ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Uğur, bölgelerin kurulması için Bakan Özlü´den destek istedi. Bakan Özlü´de Türkiye´nin endüstri ve teknoloji alanlarına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, bakanlık olarak projelere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Ziyarette yer alan sanayicilerde yapmayı planladıkları yatırımlar hakkında Bakan Özlü´ye bilgi aktardılar.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false