Başkan Yardımcısı Ok açıkladı
Eski hal binasının önüne yeşil alan
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Nisan 2020 - Perşembe 15:23
Güncelleme: 23 Nisan 2020 15:23
Başkan Yardımcısı Ok açıkladı

Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Ok, ?Bandırma´ya büyük bir sorumluluk duygusu içinde hizmet vermeyi sürdürüyoruz? dedi.
Tüm dünya gibi ülkemizin de Koronavirüs salgınıyla mücadelesini sürdürdüğüne dikkati çeken Ok, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu hassas dönemde öncelikle bu virüs ile mücadelede üstümüze düşen görevi yerine getirirken, kentimiz ile ilgili diğer hizmetleri de sürdürüyoruz. Bugünlerde, eski hal binasının önündeki alanı yeniden düzenleme çalışmalarını başlattık. Çok sayıda aracın park etmesi nedeniyle büyük bir trafik sıkıntısı yaşanan bu bölgeyi Bandırma´ya yakışır bir yeşil alana dönüştüreceğiz. Koronavirüs nedeniyle özellikle kırsal mahallelerimiz için seyyar Pazar uygulamamız sürüyor. Çocuklarımızı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sevindirmek için onlara hediye paketleri ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu uygulama Türkiye için ilktir. Ancak tüm çocuklarımıza ulaştırma şansımız ne yazık ki yok. Bu konuda anlayış bekliyoruz. Bunun yanı sıra başta temizlik olmak üzere tüm rutin hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz.?
Haber : önder Balıkçı

  • Cuma 12.9 ° / 2.1 ° false
  • Cumartesi 14.1 ° / 1.1 ° Güneşli
  • Pazar 10.2 ° / 2.6 ° false
1

İsmail Tüfek’e Veda

2

Bandırma’da kayıp olarak aranan emekli öğretmen, sahilde ölü bulundu

3

Bandırma Eski SGK Hastanesinin Yıkımına Başlandı

4

Damızlık Koç Satış Töreni 25 Mart’ta

5

Büyükşehir emeğe değer kattı, Ondan Yerel Market’i hizmete açtı

6

ERDEK’TE 12 MART PROGRAMI OCAKLAR İLKOKULU’NDA KUTLANDI

7

Halitpaşa İlkokulu, eTwinning Başarılarıyla İlçemizi Avrupa’ya Taşıyor