Başkan Yavaş, ?Gönüllere Dokunuyoruz?
Sındırgı´nın yıllanmış sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun tempoda çalışan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Cumhuriyet tarihinden bu yana en fazla hizmeti ilçeye kazandıran Sındırgı tarihinde iz bırakan belediye başkanları arasında yerini aldı
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Ocak 2019 - Cumartesi 15:34
Güncelleme: 26 Ocak 2019 15:34
Başkan Yavaş, ?Gönüllere Dokunuyoruz?

Sındırgı´nın yıllanmış sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun tempoda çalışan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Cumhuriyet tarihinden bu yana en fazla hizmeti ilçeye kazandıran Sındırgı tarihinde iz bırakan belediye başkanları arasında yerini aldı.
Fiziki belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların hafızalarında yer eden başkan Yavaş, gönül belediyeciliği çalışmalarına da hız kazandırdı.
Vatandaşların istek ve taleplerinin toplandığı kişisel verilerin, ilçe genelindeki portföyün çıkarıldığı proje ile Sındırgı´daki her vatandaşın eşit ve öncelikli isteklerine göre hizmet alması hedefleniyor.
Biz Bir Aileyiz ve ailemizin en ücra köşesindeki ferdine belediye elinin ulaşması için çalışmalarını sürdüren Yavaş ?Beş yılda yıllardır yapılamayan hizmetlerimizi yaptık. Sosyal projelerimizle vatandaş odaklı hizmeti ilke edindik. Fiziki hizmetlerimizde, ev temizliği, hasta ve yaşlı bakımı, sosyal yardımlar gibi sosyal projelerimizde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelere önem verdik. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösterdik. Çıraklık, kalfalık dönemini geçtik. Ustalık dönemine başlıyoruz.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım