Başkan Akın, 19 Mayıs’ı Fener Alayı ile kutladı
Fener Alayı’nda caddeler kırmızı beyaza büründü
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi 17:48
Güncelleme: 20 Mayıs 2024 17:48
Başkan Akın, 19 Mayıs’ı Fener Alayı ile kutladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Türk Gençliği’nin onuruna Fener Alayı düzenledi. Fener Alayı esnasında caddeler kırmızı beyaza büründü. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Balıkesir’de en güzel şekilde kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Türk Gençliği’nin onuruna Fener Alayı düzenledi. Şeyh Lütfullah Camisi önünden başlayarak 50. Yıl Spor Parkı’na kadar büyük bir katılımla gerçekleştirilen Fener Alayı’nın başını eşi Arbil Hanım ile birlikte çeken Başkan Ahmet Akın’a; ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte gencinden yaşlısına binlerce vatandaş eşlik etti.

 TÜRK BAYRAKLARINDAN KORİDOR OLUŞTURDULAR

Türk Bayraklarından oluşturulan koridor halinde marşlar eşliğinde yürüyen binlerce Balıkesirli, caddeleri kırmızı beyaza bürüdü. Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun da eşlik ettiği Fener Alayı’nın sona ermesinin ardından 50. Yıl Spor Parkı’nda oluşturulan sahnede “Mörfi” grubu sahne aldı.

 

 

Anahtar Kelimeler: Başkan Mayıs’ Fener Alayı kutladı
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”