Başkan Akın dan çocuklara en güzel bayram hediyesi
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı 5 gün sürecek “Balıkesir Uluslararası Çocuk Festivali” ile taçlandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Nisan 2025 - Salı 00:30
Güncelleme: 22 Nisan 2025 00:30
Başkan Akın dan çocuklara en güzel bayram hediyesi

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı 5 gün sürecek “Balıkesir Uluslararası Çocuk Festivali” ile taçlandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatıyor. Aileleriyle birlikte doyasıya eğlenen çocuklar, festvalin tadını çıkarıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” coşkusunu doyasıya yaşatıyor. Bu özel günü 19-23 Nisan günleri boyunca devam edecek 5 günlük “Balıkesir Uluslararası Çocuk Festivali” etkinliği ile taçlandıran Başkan Ahmet Akın, birbirinden güzel etkinlikleri “en kıymetlilerimiz” olarak nitelendirdiği çocuklarla buluşturuyor.
KEYİFLE VAKİT GEÇİRDİLER
Litvanya, Ukrayna, Gürcistan ve Meksika’dan da misafir olarak onlarca çocuğu ağırlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında birbirinden eğlenceli etkinlikleri çocukların ayağına götürdü. Avlu Yaşam Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarının ve iştiraklerinin hazırladığı stantlarda ve oyun alanlarında keyifle vakit geçiren çocuklar, festivalin tadını aileleriyle birlikte çıkardı.
BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER
Çömlek, Resim, Ritim, Piyano, Ahşap Oyuncak, Çini Desenli Mandala, Keçe, Kokulu Taş, Atık Kâğıttan Tohum Topu, Takı atölyelerinde aileleriyle kaliteli zaman geçiren çocuklar aynı zamanda animasyon ekibi, çocuk zumbası, karaoke, masal ve kukla tiyatrosu etkinliklerine katıldı.
AİLELER DE ÇOCUKLAR DA ÇOK MEMNUN
Etkinliklerin çok güzel olduğunu söyleyen İbrahim Berk Aydoğan “Biz de oğlumuzla geldik etkinliklere katılmak için. Çok çeşitli her şey belediyemiz iyi çalışmış buradan onu görüyoruz. Teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Çocuklara yönelik etkinliklerin çok güzel ve çeşitli olduğunu vurgulayan Murat Süzen “Etkinlik takvimine baktık. 3-4 gün sürecek. Uluslararası olması da tanıtmak için güzel olmuş. Tebrik ederiz, desteği olan herkese teşekkür ederiz.” dedi.
Çok beğendiklerini ifade eden Esin Sayın “Kızımla güzel vakit geçirdim gayet güzel.” dedi.
Etkinliklerin çok güzel ve eğlenceli olduğunu dile getiren Barış Şen “Sanki daha önceki yıllardaki mutlu günlerimiz gibi olmuş. Çocuklarımız için çok keyifli bir yer olmuş, mutluyuz.” dedi.
Etkinliklerin akşamında gerçekleştirilen Barış Manço Şarkıları konserine katılan Ferdi Temur da Balıkesir halkının yıllardır böyle etkinliklere aç olduğunun altını çizerek eğlendiklerini ve çocuklarıyla birlikte keyifli bir akşam geçirdiklerini söyledi.
Özellikle çocuklar ve gençlerin konserde çok eğlendiğini belirten Selda Aydoğdu “Balıkesir’in böyle bir eğlenceye ihtiyacı vardı. Bunu düzenleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler: Başkan çocuklara güzel bayram hediyesi
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı