Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Başkan akın, Gönen’de vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan akın, Gönen’de vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Akın: Büyükşehir’in eli Gönen’in üzerinde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Halk Günü Buluşmaları kapsamında memleketi Gönen’de hemşehrileriyle bir araya geldi. Büyükşehir’in elinin Gönen’in üzerinde olacağını söyleyen Başkan Ahmet Akın “Cennetten bir köşe olan Gönen hak ettiği yatırımları Büyükşehir’den alacak.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim döneminde söz verdiği gibi Halk Günü Buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 3’’üncüsü gerçekleşen Halk Günü Buluşması’nı bu kez memleketi Gönen’de düzenleyen Başkan Ahmet Akın, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda hemşehrileriyle buluştu. Başkan Ahmet Akın’ı, büyük bir ilgi, sevgi ve samimiyetle karşılayan Gönenliler, hemşehrilerini bağrına bastı. Balıkesir’in 20 ilçesinin her köşesini tek tek ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Ahmet Akın, memleketi Gönen’de hemşehrileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 İHTİYAÇ DUYULAN HİZMETLER HAYATA GEÇİRİLECEK

Gönen’in verimli topraklarının, güzel ikliminin, eşsiz doğasının kıymetini bilerek her yönden gelişimini sağlaması için tam destek vereceklerini vurgulayan Başkan Ahmet Akın “Her zaman sizlerle istişare halinde olacak istek ve taleplerinizi dinleyeceğiz. Gönen’in ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri 5 yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Ulaşımdan, yol yapımına, haşereyle mücadeleden sosyal belediyecilik ihtiyaçlarına kadar her yönden Büyükşehir’in eli Gönen’in üzerinde olacak. Cennetten bir köşe olan Gönen hak ettiği yatırımları Büyükşehir’den alacak.” diye konuştu.


 



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli