Başkan Akın, İşçi Bayramı’nda toplu ulaşımı ücretsiz yaptı
Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı 17:50
Güncelleme: 30 Nisan 2024 17:50
Başkan Akın, İşçi Bayramı’nda toplu ulaşımı ücretsiz yaptı

İşçi ve emekçinin safında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm resmi ve dini bayramlarda olduğu gibi ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de şehir genelinde toplu ulaşımı ücretsiz hale getirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm resmi ve dini bayramlarda olduğu gibi işçinin, emekçinin bayramı ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de şehir genelinde toplu ulaşımı ücretsiz hale getirdi. Balıkesir genelinde hizmet veren BTT ve Bandırma AŞ’ye ait araçlarda geçerli olan ücretsiz ulaşım hizmeti sayesinde tüm vatandaşlar; birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadelenin simgeleşen bayramı ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ kutlamalarına rahatlıkla ulaşım sağlayabilecek.

‘EMEKÇİLERİN SAFINDA YER ALIYORUZ’

İşçi ve emekçilerin her daim yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Ahmet Akın, “Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Biz; halkın, emekçinin safında yer alan bir yönetim anlayışıyla güzel şehrimiz Balıkesir’i yönetiyoruz. Balıkesir, emekçi kardeşlerimiz sayesinde; refahı yüksek, huzurlu ve mutlu bir şehir olacak. Balıkesir’i, el birliğiyle işçi kardeşlerimizle kalkındıracak çok daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı