Başkan Aysan: Doç. Dr. Nurettin Öztürke Erdekin Fahri Hemşehrisi olmak yakışır
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, gazetemizin 7 Ağustos tarihli sayısında, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçının, Nurettin Öztürk ve Erdek Belediyesine Bir Öneri başlığı altında yer alan köşe yazısındaki düşüncelerine katıldığını açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 18 Ağustos 2012 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 18 Ağustos 2012 00:00
Başkan Aysan: Doç. Dr. Nurettin Öztürke Erdekin Fahri Hemşehrisi olmak yakışır
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, gazetemizin 7 Ağustos tarihli sayısında, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı`nın, "Nurettin Öztürk ve Erdek Belediyesi`ne Bir Öneri" başlığı altında yer alan köşe yazısındaki düşüncelerine katıldığını açıkladı.
Balıkçı`nın, altı yıldan bu yana Zeytinliada kazılarını yürüterek, adadaki çok önemli tarihi ve arkeolojik değerlerin gün ışığına çıkarılmasına önemli katkı sağlayan Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurettin Öztürk`e, "Erdek`in Fahri Hemşehrilik Beratı" verilmesi önerisine yürekten katıldığını vurgulayan Başkan Aysan, şu değerlendirmede bulundu:
"Sayın hocamız Öztürk`ün, Erdek`e katkıları unutulmaz. Bu nedenle sayın Öztürk`ün, ilçemizin fahri hemşehrisi ilân edilmesi bana mutluluk verir. Meclisteki AKP grubumuzun da, bu öneriye sıcak bakacağından kuşkum yok. Ancak bilindiği gibi belediye meclisimizde çoğunluk, CHP grubunun elinde. Onların da, Erdek`e değerli hizmetleri geçen bir bilim insanının, ilçemizin fahri hemşehrisi ilân edilmesine karşı çıkacaklarını düşünmüyorum. CHP`li arkadaşlarımızla bu konuyu önceden görüşüp, düşüncelerini aldıktan sonra karar alınmak üzere konuyu belediye meclis toplantımıza getireceğim."
Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI