Başkan Doğan’dan yılbaşı mesaisi
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, 2022’nin son saatlerini toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek geçirdi.
Erdek Haber
Yayın: 02 Ocak 2023 - Pazartesi 12:46
Güncelleme: 02 Ocak 2023 21:34
Başkan Doğan’dan yılbaşı mesaisi

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, 2022’nin son saatlerini toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek geçirdi. 
AK Parti İlçe Başkanı Doğan, polis ve jandarma personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, polis ve jandarma ekiplerinin yeni yıllarını kutlamasının ardından yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
Doğan, yaptığı değerlendirmede yoğun geçen bir yılın ardından şehrimize birçok projeyi kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Hem devam eden çalışmalar hakkındaki son bilgileri, hem de yeni yapılacak projeler ile ilgili sürprizleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını ifade eden Doğan “Yılbaşı gecesi bizim güvenliğimiz ve sağlığımız için çalışan kolluk kuvvetlerimizi ve hastanemizde çalışan sağlık personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Her zaman söylediğimiz gibi biz ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturu edinmiş insanlarız. O yüzden durmak yorulmak bilmeden tevazu, samimiyet ve gayret ile sadece halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz.” Dedi. 
AK Parti İlçe Başkanı Doğan, basına yaptığı açıklaması sona erdikten sonra Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçti. 
Burada tedavisi devam eden hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Doğan, “Yılbaşı gecesinde hastanemizde tedavisi devam eden çocuklarımızı ziyaret ederek, tüm hastalarımıza acil şifalar diledik. Önümüzdeki yıl inşallah hepimize ilk önce sağlık getirsin. Sağlık olmadığı zaman geriye kalanların hiçbir kıymeti kalmıyor.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Başkan Doğan’ yılbaşı mesaisi
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”