Başkan Karışık 33 yıldır sürdürdüğü görevi bıraktı

Başkan Karışık 33 yıldır sürdürdüğü görevi bıraktı

S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde yeni başkan Sertan Taşdelen oldu.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık 33 yıldır sürdürdüğü Kooperatif Başkanlığı görevini iş yoğunluğu sebebiyle bıraktı.

S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 2024 yılı seçimli Olağan Genel Kurulu'nda, tek liste ile girilen seçimde üyelerin oylarıyla başkanlığa Sertan Taşdelen seçildi.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık yaptığı açıklamada "33 yıldır sürdürdüğüm S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığı görevimi iş yoğunluğum nedeniyle bırakma kararı alarak seçimli genel kurula gidilmesini istedim. Kooperatif üyelerimizin oyları ile başkanlığa genç kardeşimiz Sertan Taşdelen seçildi, yeni görevinde başarılar diliyorum. Gençlerin bu tür görevlerde bulunması beni mutlu ediyor, kendisine desteğim her zaman sürecek." diye konuştu.

Gerçekleşen genel kurulda başkanlığa seçilen Sertan Taşdelen yaptığı açıklamada "Teslim aldığım görevi layıkıyla yerine getireceğim. Bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu görevi bana layık gören değerli büyüğüm Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'a ve tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Haber: Tuncay Ertan