Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Karışık: "Büyükşehir’le uyumlu çalışmak suç mu?"

Başkan Karışık:

Erdek Belediye Başkanı ve CHP belediye başkan adayı Burhan Karışık, AK Parti’ye geçecek sözü verdiği yönünde hakkında çıkarılan iddiaları yalan ve asılsız olarak değerlendirdi.

Erdek Belediye Başkanı ve CHP belediye başkan adayı Burhan Karışık, AK Parti’ye geçecek sözü verdiği yönünde hakkında çıkarılan iddiaları yalan ve asılsız olarak değerlendirdi.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, AK Parti’ye geçeceği sözü verdiği ancak daha sonra vazgeçtiği iddialarını kesin bir dille yalanladı. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın birçok kez kendisine AK Partiye geçmesi için teklifte bulunduğunu ancak bunu reddettiğini söyleyen Karışık “Ben CHP çatısı altında belediye başkanlığı yapıyorum. Sizin 4-5 tane aday adayınız var birisini belirleyin aday yapın bana da bu teklifi bir daha yapmayın sizin adaylarınıza karşı da etik olmaz” ifadelerini kullandığını hatırlattı. 
Erdek Belediyesi ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı makam odasında konuk ettiği günlerde CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu  ve gazetecilerinde bulunduğu bir ortamda Başkan Yılmaz tarafından kendisine böyle bir teklif yapıldığını kaydeden Başkan Karışık, şahsına yapılan teklifi reddettiğini beraberindeki herkesin tanık olduğunu bildirdi.                             
Erdek’e hizmet gelmesi için Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmaya hassasiyet gösterdiğini dile getiren Başkan Karışık “Bundan daha doğal ne olabilir ki? Şimdi bu uyumlu çalışmayı, herkese barışık bir şekilde yaklaşımlarımı bazıları çarpıtmaya çalışıyor. Seçime az bir zaman kala karalama kampanyası başlatılıyor. Ancak Kamuoyu araştırmasında göründüğü gibi CHP oyları çok yüksek olduğundan son konuşmalarda karşı taraf adayları saldırıya geçti. 31 Mart’ta sonucu hep beraber göreceğiz. Erdek’te halk temiz siyaset temiz seçim istiyor. Göreve geldiğimden beri Erdek’te kavga bitti huzur geldi. Hizmetlerimiz durmadan devam edecek. Benim sloganım belli “BURHAN KARIŞIK HALKLA BARIŞIK” diyerek sözlerine ekledi.      

Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı