Başkan Karışık koltuğu küçük Zeynep’e bıraktı
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Zeynep Duru Saran’a devretti.
Erdek Haber
Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı 10:45
Güncelleme: 23 Nisan 2024 10:45
Başkan Karışık koltuğu küçük Zeynep’e bıraktı

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Zeynep Duru Saran’a devretti.

Başkanlık Makamını devralan Zeynep Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün çocuklara armağan ettiği bayramda kendisine güzel bir anı olan temsil dolayısıyla Başkan Karışık’a teşekkür etti.

Atatürk İlkokulunda öğrencilere yönelik donanımlı bir çocuk parkı olmadığını belirten Küçük başkan Zeynep, basketbol potalarının ve futbol kalelerinin de yapılması gerektiğini ve diğer okullarda bulunan eksikliklerinde giderilmesini istedi.

Küçük Başkan Zeynep Duru’nun talep ve isteklerini not alan Başkan Karışık talimatların yerine getirileceğinin sözünü verdi.

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

2

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

3

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

4

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

5

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

6

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!

7

Erdek’te yaz Kur’an Kursları coşkulu bir programla sona erdi