Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Karışık mazbatasını aldı

Başkan Karışık mazbatasını aldı

“Kimsenin ekmeğiyle oynamam”

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 62.3 oy oranı ile belediye başkanı seçilen Burhan Karışık mazbatasını aldı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri´ne Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak giren ve aldığı 12 bin 879 oy ile Erdek Belediyesi´nin yeni başkanı seçilen CHP´li Burhan Karışık’a mazbatası verildi.

Saat 11.00´da CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, meclis üyeleri ve kalabalık bir topluluk ile birlikte Erdek adliye binasına gelen Karışık ve 11 meclis üyesi mazbatalarını aldılar. Ardından, meclis üyesi ve partililerle birlikte belediyenin önüne gelen Karışık, burada konuşma yaptı.

Erdek'in son seçilmiş belediye başkanı unvanını eski belediye başkanı Hüseyin Sarı'dan alan Başkan Karışık yaptığı konuşmada " Bazıları seçim döneminde anons yaptırıyorlardı, Erdek'in son seçilmiş belediye başkanı diye. Biz de hepinizin desteği ile Allah'a çok şükür, son seçilmiş belediye başkanı olduk. Bizler memleketimize sevdalıyız. ‘İşimiz gücümüz Erdek, işimiz gücümüz belediyecilik’ anlayışı ile bu yarışa çıktık. Tüm Erdek'in teveccühü ile Erdek'te bir tarih yazarak, en fazla oy farkıyla seçimi kazandık. Aynı zamanda Balıkesir ilinde en yüksek oy alan ilçe olduk. Türkiye genelinde de en yüksek oy alan 3. ilçeyiz. Bu aslında sizlerin başarısı. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Kendimi çok şanslı olarak görüyorum. Çünkü Balıkesir Büyükşehir Belediyesini de Ahmet Akın kazandı. Bazı arkadaşlar ‘Büyükşehir Belediyesi benim başkanım, sen ne hizmet yapacaksın?’ diyorlardı. Şimdi de benim başkanım. Herkes işine baksın. Erdek'in tüm sorunlarını Ahmet başkanım ile birlikte el ele vererek çözüp, kaybedilen yılları geri kazanacağız.”

KİMSENİN EKMEĞİYLE İŞİMİZ YOK!

Balıkesir Büyükşehir bizlere geçince BASKİ, Liman İşletmesi, Otogar İşletmesi, Ulaşım Hizmetleri, itfaiye gibi birimlerde çalışan personelin tedirgin olduklarını biliyorum. Ancak açık ve net söylüyorum hak eden herkes işine devam edecek. Adam gibi çalışan, işine devam edecek. Bizim kimsenin ekmeğinde işimiz yok. Kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Tek isteğimiz Erdek'e güzel hizmetler yapmaktır. Seçim döneminde destek olanlara başta ailem olmak üzere tüm parti yönetimime, meclis üyelerime, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Başkan Karışık mazbatasını
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı