Başkan Mirza Polis Haftası kutlamalarına katıldı
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Nisan 2025 - Perşembe 16:31
Güncelleme: 10 Nisan 2025 16:32
Başkan Mirza Polis Haftası kutlamalarına katıldı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törende, Türk Polis Teşkilatı’nın 180 yıllık köklü geçmişi ve toplum içindeki yeri vurgulanırken saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, törenin ardından yaptığı açıklamada Türk polisinin halkın huzuru, güvenliği ve refahı için büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Başkan Mirza şu ifadeleri kullandı:

 “Türk Polis Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık. Bandırma’da her konuda gösterdikleri duyarlılık için Emniyet Müdürümüze, Müdür Yardımcılarımıza, Amirlerine ve Memurlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Toplumumuzun huzuru, güvenliği ve esenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan Cumhuriyetimizin emniyet mensuplarına minnettarız. Şehitlerimizi de saygı ve şükranla anıyoruz.”

  • Salı 21.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.9 ° / 15.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

OTOPARKTA DİLENMEK TATLI GELDİ

2

Erdek’te Ev Yangını Korkuttu

3

Gazeteci-yazar Engin Arıcan vefat etti

4

İstanbulspor: 1 Bandırmaspor: 1

5

CHP Niğde Milletvekili Gürer: “Tarımın kurtuluş anahtarı kooperatifçiliktir”

6

Akın: “Muhtarlar, benim yol arkadaşlarımdır”

7

CHP Balıkesir'de Erden Köybaşı güven tazeledi