Başkan Sarı, liste hazırlığında
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, bu ay sonunda yapılacak olan Marmarabirlik`e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi genel kurulunda kooperatif başkanlığına aday olacağını tekrarladı.
Erdek Haber
Yayın: 06 Şubat 2015 - Cuma 17:55
Güncelleme: 06 Şubat 2015 17:55
Başkan Sarı, liste hazırlığında

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, bu ay sonunda yapılacak olan Marmarabirlik`e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi genel kurulunda kooperatif başkanlığına aday olacağını tekrarladı. Yönetim kurulu aday listesinin hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Sarı, şunları söyledi:
"Listemde hem bürokrat ağırlığı olan, hem de üretimin içinde bulunan arkadaşlara yer vereceğim. Bu arada köyleri de gezerek, zeytin üreticisinin nabzını tutuyoruz. Onlardan da aday olmamız için yoğun istek var. Genel kurulda, çok iyi bir listeyle üreticinin karşısına çıkacağız."

Erdek Zeytin Kooperatifi’nin genel kurulu spor salonunda

Marmarabirlik’e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı kapalı spor salonunda gerçekleşecek. Genel kurul, 21 Şubat 2015 günü, saat 11.00’de başlayacak. Toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 28 Şubat 2015 Pazar gününe ertelenecek. Ancak, 4500 üyesi bulunan kooperatifin ilk toplantısında çoğunluk sağlanması beklenmiyor. Bu nedenle genel kurulun 28 Şubat’ta gerçekleşeceği sanılıyor. Bilindiği gibi genel kurulda, 4 yıllık yönetim kurulu için Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Hüseyin Durak’a ait listeler yarışacak.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek