Başkan Uğur çevre sorununa dikkat çekti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, önceliğimiz Çevre” diyerek Altınoluk Mahallesindeki çalışmalara katıldı
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Ağustos 2014 - Çarşamba 15:00
Güncelleme: 20 Ağustos 2014 15:00
Başkan Uğur çevre sorununa dikkat çekti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, önceliğimiz “Çevre” diyerek Altınoluk Mahallesindeki çalışmalara katıldı
Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca yürütülen denizden katı atık toplama çalışmalarına katıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşin Şirvancı’nın katılımlarıyla tekneyle denizden katı atıklar toplandı.
Sivil Toplum örgütlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan çalışmalara Balıkesirli ünlü sinema sanatçısı Tamer Yiğit’de destek verdi.
Başkan Uğur konuyla İlgili, “1 ay önce Burhaniye’den denizden katı atık toplama çalışmalarına başladık. Bu şekilde günde ortalama 5 ile 7 m³ katı atık toplanıyor. Bize miras olarak bırakılan doğanın bir sonraki nesillere aktarılması bizim görevimiz. Denizlerimizin, Kaz Dağları’nın yani tüm çevremizin korunması gerekiyor bu yüzden önceliğimiz çevre” diye konuştu.

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor