Başkan Yakara köylerde sevgi seli
Balıkesirin Büyükşehire dönüşmesiyle birlikte köyler, Gönenin mahallesine dönüşürken, yerel yönetim de köylerin sorunlarını dinleme turları düzenliyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Temmuz 2013 - Cuma 00:00
Güncelleme: 12 Temmuz 2013 00:00
Başkan Yakara köylerde sevgi seli
Balıkesir`in Büyükşehire dönüşmesiyle birlikte köyler, Gönen`in mahallesine dönüşürken, yerel yönetim de köylerin sorunlarını dinleme turları düzenliyor.
Köy ziyaretlerine çıkarak, köylerin sempatisini kazanan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İGM Üyesi Tuncay Salı ile B. Soğuklar halkıyla bir araya geldi.
Parti teşkilatıyla birlikte köy ziyaretleri yaparak, köylere büyükşehri anlatan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ziyaretleriyle köylerin sempatisini kazanırken, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Tuncay Salı ile birlikte tadilat ve bakım çalışması yapılan Büyüksoğuklar Köy yolunda incelemelerde bulundu. B. Soğukların yanı sıra Paşaçiftlik, Üzümlü ve Hodul köy yollarında da tadilat ve  bakım yapıldığını bildiren Salı, "Akçapınar köy yolumuzun yapımı da devam ediyor" diyerek Başkan Yakar`ı bilgilendirdi.
Köy yolundaki incelemenin ardından Büyüksoğuklar`a geçen Belediye Başkanı Yakar, köy halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Balıkesir`in büyükşehir olmasından, Gönen`in mahallesine dönüşmekten memnun olduklarını bildiren B. Soğuklar halkı, "Sorunlarımıza karşı, Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar`ın, duyarlılığı ve hassasiyeti bizi mutlu ediyor" diyerek Başkan Yakar`a teşekkür ettiler.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek