Başkan yardımcısı Onur’dan açıklamalar
Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, 6 Şubat’ta meydana gelerek, 11 ilde binlerce kişinin yaşamını yitirdiği, binlerce kişinin yaralandığı depremin ardından
Erdek Haber
Yayın: 02 Mart 2023 - Perşembe 23:15
Güncelleme: 02 Mart 2023 23:15
Başkan yardımcısı Onur’dan açıklamalar

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, 6 Şubat’ta meydana gelerek, 11 ilde binlerce kişinin yaşamını yitirdiği, binlerce kişinin yaralandığı depremin ardından Bandırma’nın da depremzedelere büyük yardımlarda bulunduğunu belirtti.

Onur, kaymakamlığın yanı sıra Bandırma Belediyesi, Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşlarının yardım için büyük çaba harcadığına işaret etti.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez’in görevini bırakmasının kayıp olduğuna dikkati çeken Onur, şunları söyledi:

“Onur Bey’le birlikte Bandırmaspor’un hedefleri de büyüdü. Geçen yıl, Kocaeli’de, İstanbulspor’a 2-1 yenildiğimiz final maçında Süper Lig’in kapısından döndük. Altyapıya önem verilmeye başlandı. Ancak takımda artık Bandırmalı çocuklarımız da yer almalı. Amatör spor ve sporculara daha fazla ilgi gösterilmeli. Tabii, Bandırmaspor’un tüm yükü belediye ve bazı iş insanlarının sırtından alınmalı. Bandırmaspor’un gelir kaynakları ekonomik kullanılmalı. Bandırmaspor’un, önümüzdeki üç maçı çok önemli. Keçiörengücü, Eyüp ve Samsunspor maçlarında alacağımız puanlar çok önemli olacak.”

20 yılı aşkı süredir 600 Evler Spor Gençlik ve Spor Kulübü’nün başkanlığını da yürüten Onur, sonuçtan çok iyi insan, ahlaklı sporcu yetiştirmeye özen gösterdiklerini belirterek, “Kulübümüzün yaşaması için büyük katkıları bulunan Ertunç İşbay’a ve Barış Özbek’e teşekkür borçluyuz. Onlar, bu kulübün gizli kahramanlarıdır” diye konuştu.

                                                                       ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Başkan yardımcısı açıklamalar
  • Perşembe 19.9 ° / 15.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.5 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.2 ° / 13.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Manyas’ta park halindeki araç alev alev yandı

2

Manyas’a yeni kaymakam

3

Zeytin üreticisi, 5 milyon 672 bin kilogram rekolte beyanında bulundu

4

Ödüllü E-Spor Turnuvaları bayram havası estirecek

5

Erdek TOBB 18 Eylül Ortaokulu Yeni Binasında Eğitime Başladı

6

Japon Deprem Uzmanı Moriwaki’den Bandırma Uyarısı: “400 Yıldır Enerji Biriktiriyor, Dikkatli Olunmalı”

7

Erdek’te Ulaşımda Yeni Dönem Başladı